Rovaniemeläiset Jouko Rajanen ja Timo Kyllönen ehdolla ravintola-alan huippupalkinnoille

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan parhaimmistoa palkitaan 16. tammikuuta Finlandia-talolla järjestettävässä PRO-gaalassa. Tunnustuspalkintoja jaetaan 12 kategoriassa. Valinnan tekee 14-henkinen arvovaltainen tuomaristo, ja valintakriteereinä ovat ammattitaidon lisäksi esikuvallisuus ja asenne. Ehdolla on kaksi lappilaista, molemmat Rovaniemeltä. Ravintola Oppipojan Jouko Rajanen on ehdolla opettaja-kategoriassa. Ravintolan keittiöpäällikkö/-mestari -kategoriassa kandidaattina on Timo Kyllönen Ravintola Nilistä. Finalistit työskentelevät erilaisissa tehtävissä eri puolilla Suomea. Heitä yhdistää kuitenkin intohimo työtään kohtaan, terve ammattiylpeys ja halu oppia uutta. PRO-patsaan aiemmin voittaneiden joukossa on alan valovoimaisimpia tähtiä, kuten Tomi Björck, Hans Välimäki, Jyrki Sukula, Päivikki Palosaari ja Pekka Terävä. PRO2014 finalistit Baarimestari Andrei "Andy" Cioanca, Ravintola Gaijin, Helsinki Greta Grönholm, Loimaan Seurahuone, Loimaa Jarkko Issukka, Torni American Bar, Helsinki Kahvilan työntekijä Ella Takalainen, Karl Fazer Cafe, Helsinki Miira Yliaho, Cafe Lauri, Lohja Pekka Koivula, Kahvila-ravintola Hyve&Pahe, Joensuu Opettaja Jari Hakkarainen, Koulutuskeskus Salpaus, Lahti Jouko Rajanen, Lapin Matkailuopisto/Ravintola Oppipoika, Rovaniemi Jukka Moilanen, Saimaan ammattikorkeakoulu Oy, Imatra Ravintolan asiakaspalvelija Aleksi Lahdenoja, Copas y Tapas Oy, Helsinki Katja Wikman, Ravintola Kosmos Oy, Helsinki Pasi Mamia, Ravinteli Bertha, Tampere Ravintolan keittiöpäällikkö/-mestari Kjell Kvarnström, Boulevard Social, Helsinki Oula Hänninen, Katisten Kartano, Hämeenlinna Timo Kyllönen, NAMS Oy/Ravintola Nili, Rovaniemi Ravintolan kokki Eder Rodriguez Esquivel, Ravintola Smör, Turku Ismo Sipeläinen, G.W.Sundmans, Helsinki Sonja Saari, Ravintola Savoy, Helsinki Ravintolapäällikkö/hovimestari Anuliina Pineda, Kanresta Oopperaravintolat, Helsinki Heikki Hytönen, Mereta Oy/Vausti Ravintola, Kotka Johan Borgar, Ravintola Chef & Sommelier, Espoo Ravitsemis-/ruokapalvelupäällikkö Hanna Lohikoski, Antell-Ravintolat Oy, Hyvinkää Sari Nissinen, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, Korpilahti Susanna Järvinen, Tampereen Ateria Liikelaitos, Sahalahti Ruokapalvelun työntekijä Heli Saarela, Leijona Catering Oy/Falkonetti, Kankaanpää Marjaana Tuomi, Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Lahti Reetta Viitala, Tampereen Ateria/Tammerkosken lukio, Tampere Suurkeittiön kokki Jukka Saario, Antell-Ravintolat Oy/Calori, Vantaa Lauri Laulainen, Fazer Food Services Oy/Tulikukko, Siilinjärvi Mikko Vesala, Sodexo Oy/Vitikka 1, Helsinki Suurkeittiön päällikkö Marjo Koskela, Sodexo Oy/Auriga Business Center, Raisio Riitta Riekkinen, Ahtialan koulu, Lahti Tomi Pesonen, Fazer Food Services Oy/Wärtsilä Cityn henkilöstöravintola, Vaasa Yrittäjä Anni ja Jarno Korhonen, Majatalo Puukarin Pysäkki, Valtimo Samuil Angelov, Henri Alén ja Timo Linnamäki, Muru-Dining Oy, Helsinki Vuokko Varila-Kiverä ja Keijo Kiverä, Ravintola Alberga Oy, Espoo

« Arkistoon

Arkisto